• Nytt på uteplassen

Nye lekeapparat på uteplassen vår. En balansebom og en turnstang ble montert opp sist i mai. Vi er veldig fornøyd med dugnads- arbeidet som er utført etter alle sikkerhetsregler.

18.06.2017 22:12
  • Drivhuset

Drivhuset ble montert 7. og 8. juni. Tre karer jobba hardt for å ferdigstille jobben og det var heldigvis de dagene vi hadde sommeren. Bra innsats.

16.06.2017 23:29
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Uteliv og fysisk aktivitet.

Alle avdelingene hos oss er mye ute og barn fra to år har faste tur-dager. Vi har satt opp en gapa-huk i barnehagen som vil skjerme mot vind og regn og gi de yngste barna mulighet til å få servert mat ute. Håper den vil gi oss mulighet til å drive med forskjellig tema/prosjekt-arbeid til alle årstider.

Satsningsområder for Haugtussa barnehage

Vi i barnehagen har valgt oss ut noen tema og satsningsområder vi ønsker å jobbe mye med dette barnehageåret.